21.05.2023, 15:27

"А ти що, тут живеш?": в мережі повідомили про чергове свавілля у Лисичанську

Оксана Мовчан | Всі новини автора
рти

В тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області серед білого дня до помешкання можуть завітати так звані "гості".

Про це повідомляють користувачі мережі, передає Час Пік.

За словами учасниці чату, в районі ГТВ, до помешкання в якому проживає жінка, завітали незвані "гості". При чому їх не зупинило те, що господарка квартири була на той час вдома. 

"Щодо того, що відбувається на ГТВ. Відбулося це в одному з будинків в під'їзді якого, мешкає три людини. Серед білого дня жіночка була  вдома і почула, як хтось намагається відчинити її квартиру. Вона подумала, що то її донька прийшла і не поспішила вийти. Потім, коли почула, що двері відчинені й хтось увійшов вийшла у коридор. І охрініла. На порозі стоїть якийсь мудак і питає "А ти що тут живеш ?". Жінка, звичайно, послала його у відомому напрямку. Оце чмо сказало "ну ладно" і пішло собі", - пише автор повідомлення.

Люди у під'їзді перелякалися не на жарт і самотужки встановили засов на металевих дверях під'їзду, щоб хоч на ніч можна було б зачинятися з середини.

Мешканці багатоквартирного будинку неодноразово помічали якихось підозрілих чоловіків.

"А інша жіночка, з сусіднього під'їзду бачила, як у дворі сиділи три утирка, а потім один з них пішов у під'їзд. Ось таке робиться серед білого дня. Анархія", - наголосила користувачка мережі.

Варто зазначити, що "визволителі" практикують подібне у Лисичанську. І це не поодинокий випадок. Так, без жодних законних підстав у квартири заїжджають нові мешканці.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

"Мішені у тирі": після оголошення про захоплення Бахмута окупанти змушені будуть тікати з міста - військовий оглядач

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк