22.05.2023, 11:53

"Це дуже дорого": Очевидці розповіли про космічні ціни в окупованому Лисичанську

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Лисичанськ

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області на полицях магазинів зовсім небагато продуктів, проте ціни на них космічні.

Про це повідомив Telegram-канал "]]>Сєвєродонецьк | Луганська область]]>" з посиланням на повідомлення місцевих жителів.

За словами очевидця, магазин, в якому вона була разом зі своєю бабусею, зовсім невеликий, продуктів на полицях небагато. Однак у ньому було дуже багато пенсіонерів.

Вони купили декілька найважливіших продуктів: хліб, овочі, сіль тощо і це обійшлося у доволі велику суму:

"Купили дві буханки хліба, 2 кг картоплі, моркви, цибулі й буряк, а також 3 кг цукру, 2 упаковки солі і чай з печивом. Це все вийшло 4 тисячі рублів. Це дуже дорого", - повідомила авторка повідомлення.

Нагадаємо, що в окупованому Лисичанську все не так добре, як про це говорить місцева "влада". Місцеві розповідають, що у місті нічого не змінюється. Люди звикли до відсутності комунікацій і вже зовсім не сподіваються, що вони з'являться.

Раніше повідомлялось, що у квартири міста без жодних законних підстав заїжджають нові мешканці.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У Лисичанську роздають паспорти РФ: чи відповідатимуть мешканці за отримання та кому загрожує в'язниця

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк