22.05.2023, 12:37

"Наче по рейках": У мережі скаржаться на "майстерні" ремонти доріг в Лисичанську

Альона Тихоненко | Всі новини автора
"Ремонти" доріг в Лисичанську

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області окупанти вихвалялись на камеру своїм черговим досягненням: так званим "ремонтом" доріг. Проте очевидці скаржаться на їх жахливу якість.

Про це стало відомо з Telegram-каналу "]]>Сєвєродонецьк | Луганська область]]>", передає Час Пік.

Повідомляється, що зроблена дорога насправді жахлива. Це вкотре доводить, що так званий "ямковий ремонт" був лише матеріалом для російської пропаганди.

"Доки їхали до бабусі, проїжджали дорогами після так званого ямкового ремонту. Це жах. Вони засипали ями сумішшю піску і дрібного асфальту. Їдеш наче по рейках. Дорога жахлива, просто кошмарна", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що нещодавно окупанти виклали у своїх пропагандистських джерелах відео цього "ремонту". Місцеві співробітники комунальних служб засипали шлаком ями на дорогах, а потім затоптували ногами свої "творіння".

Раніше повідомлялось, що в магазинах Лисичанська ціни космічні  і дуже багато пенсіонерів. Крім цього, продуктів на полицях небагато.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Прильоти майже кожен день": Свіжі новини з окупованого Лисичанська

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк