22.05.2023, 13:41

"У місті повно людей": Куди жителі окупованих територій тікають від "руського миру"

Альона Тихоненко | Всі новини автора
поїздка

На тимчасово окупованих територіях люди живуть у складних і нелюдських умовах "руського миру", тому з більших міст вони намагаються тікати у більш безпечні. У мережі розповіли, куди й чому тікають люди, чиї домівки потрапляють під часті обстріли.

Про це повідомив Telegram-канал "]]>Сєвєродонецьк | Луганська область]]>" з посиланням на повідомлення користувачів мережі, передає Час Пік.

Зазначається, що у Старобільську Луганської області зараз повно людей. Усе через те, що дуже багато жителів переїхало із Сєвєродонецька, Рубіжного, Лисичанська, Кремінної, Попасної й інших населених пунктів Луганщини. У саме місто та Старобільський район тікали люди з міст, по яких, як зазначає автор повідомлення, Росія била з особливою жорстокістю.

Повідомляється, що на Старобільщині ціни значно нижчі, ніж в населених пунктах Сєвєродонецького району. Крім того, вибір продуктів більший. Зокрема те, що в Лисичанську коштує 4 тисячі рублів, можна купити в Старобільську у 4 рази дешевше.

Нагадаємо, що в окупованому Лисичанську все не так добре, як про це говорить місцева "влада". Місцеві розповідають, що нічого не змінюється. Люди звикли до відсутності комунікацій і вже зовсім не сподіваються, що вони з'являться. Крім того, у місті дуже "гучно".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Випускники шкіл на окупованій Луганщині не можуть отримати атестати без паспортів РФ, - ЛОВА

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк