22.05.2023, 14:23

"Чорне і порожнє місто": Як насправді змінився Сєвєродонецьк з приходом "руського миру"

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Сєвєродонецьк

Російські "визволителі" принесли у Сєвєродонецьк Луганської області лише руїни. Місто порожнє, у ньому відсутні ознаки життя, яке було раніше, людей можна зустріти рідко.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали з посиланням на користувачів мережі, передає Час Пік.

За словами автора повідомлення, місто повністю порожнє. Дороги розбиті танками й не тільки, іноді можна побачити воєнні грузові машини, які рухаються у напрямку Рубіжного і, можливо, Кремінної. Крім того, будинки майже не ремонтують, вони стоять обгорілі від обстрілів.

"Іноді проїжджають поодинокі цивільні машини. За увесь час проїзду бачили лише двох людей. Місто усе чорне, ремонтують тільки вцілілі будинки. Ті, які постраждали внаслідок російських обстрілів, як стояли, так і стоять. Там навіть іноді, схоже, що люди якісь живуть", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що нещодавно у мережі звернули увагу на "пропажу" так званого "мера" тимчасово окупованого Сєвєродонецька. Він кудись зник і перестав вести соціальні мережі.

Раніше повідомлялось, що з міст Сєвєродонецького району люди тікають до Старобільщини. Там більш безпечно, ціни на продукти нижчі, а вибір їх більший.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Випускники шкіл на окупованій Луганщині не можуть отримати атестати без паспортів РФ, - ЛОВА

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк