22.05.2023, 16:25

"Відновлення йде черепашим кроком": що зараз відбувається в окупованому Сєвєродонецьку

Марина Гончар | Всі новини автора
северодонецк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області після приходу "руського миру" життя завмерло в тіні руйнувань. Місцева "влада" не виявляє належного ентузіазму у відновленні міста.

У пропагандистських ресурсах повідомляють про те, що плани на відновлення існують, але реальних кроків у цьому напрямку не робиться, передає Час Пік.

Місцеві жителі скаржаться, що процес "перетворення" міста йде непродуктивно. Незважаючи на деякі зусилля зі збирання сміття, швидкість відновлення залишає бажати кращого. Роботи просуваються повільними кроками, обмежуючись лише завершенням вже розпочатих "проєктів".

"Вчора повернулася з Сєвєродонецька, не дуже там і відновлюють! Прибирають сміття, так. А відновлення йде черепашим кроком, закінчують те, що почали та поки що всі! Плани є, а руху немає", - пишуть користувачі мережі.

Якщо в Сєвєродонецьку все ж таки якісь роботи і проводяться, то про інші міста "трикутника" окупаційна "адміністрація" чомусь забуває:

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Лисичанську все далеко не так райдужно, як про це рапортує місцева "влада". Часом навіть найзатятіші "почекуни" не в захваті від того, що відбувається, адже за одинадцять місяців окупації, не спостерігають жодних істотних змін. Крім того, у місті дуже "шумно".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Випускники шкіл на окупованій Луганщині не можуть отримати атестати без паспортів РФ, - ЛОВА

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк