23.05.2023, 11:00

"Досить місто знімати": Місцеві "почекуни" бояться, що по Сєвєродонецьку почне "прилітати"

Северодонецк, война

В окупованому Сєвєродонецьку вже не так "спокійно й добре", як намагаються показати місцеві "почекуни" та російські пропагандисти. Жителі міста незадоволені "підвищеною увагою" в мережі до того, що відбувається в місті, й бояться, що почне "прилітати, як у Луганську".

Сєвєродонецьк перебуває в окупації вже рік. З того часу в місті, за великим рахунком, нічого не відновили та не побудували. Місто зруйноване й спустошене, хоча місцеві "почекуни" створюють ілюзію "відродження", повідомляє Час Пік.

Незважаючи на відсутність інтернету, у мережі щодня з'являються свіжі кадри з окупованого міста. Поки російські пропагандисти клепають чергову "жахливу правду" про Сєвєродонецьк, місцеві "почекуни" не втомлюються розповідати, як "налагоджується життя".

Але на тлі "тривожних" новин з Луганська, який тепер постійно трясе від "українських привітів", сєвєродончани почали висловлювати невдоволення тим, що про Сєвєродонецьк "багато говорять". Бояться, що може "прилетіти"...

Багато хто з "почекунів" у відповідь на коментарі українців про те, що відбувається в окупованому місті, пишуть, що не треба зловтішатися, язвити й жартувати, мовляв "за рік Сєвєр у Лас-Вегас не перетвориться!" й потрібен час.

Та невже?! Розкажіть про це мешканцям Луганська та Донецька, які вже 9 років живуть в окупації й не раз чули про "буде крутіше, ніж у Лас-Вегасі та Венеції". Там тільки зараз багато хто починає розуміти, що таке "руський мир" і хто такі насправді російські "визволителі". "в нас немає життя вже 9 років", – кажуть мешканці ОРДЛО.

ГУР Міноборони України оприлюднило перехоплення розмови російського вояки зі своєю бабусею, в якій він зізнається у масових вбивствах мирних людей під час боїв за Кремінну. Сєвєродонецькі "почекуни" думають, що російські "визволителі" пошкодують їх, коли почнуться запеклі бої за місто???

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк