25.05.2023, 19:52

Росіяни обстріляли прифронтове село на Луганщині, загинули двоє молодих людей

обстрел луганщины

Росіяни обстріляли Райгородку Сватівського району. Внаслідок обстрілу загинули двоє молодих людей, один з яких - неповнолітній.

Про це ]]>повідомляє]]> прес-служба Луганської ОВА у Telegram, передає Час Пік.

"23 травня у другій половині дня росіяни обстріляли Райгородку на Сватівщині. Після влучання снаряду в будинок загинули 16-річний хлопець та його повнолітня сестра, які на той час перебували на горищі. Доля їх тітки, з якою вони проживали, залишається невідомою", - йдеться у повідомленні.

Про те, що сталося, розповів батько загиблих. У вересні минулого року він вирушив із дружиною з Райгородки до Куп'янського району до родичів. Після звільнення Харківщини родина виявилася роз'єднаною. Поки не сталася трагедія, батько приховував наявність телефонного зв'язку з дітьми та місце їхнього перебування.

У ЛОВА відзначають, що село Райгородка знаходиться у зоні активних бойових дій, але росіяни не дають місцевим мешканцям можливості виїхати. Таким чином, із місцевих жителів створюється живий щит. Адміністрація регіону в черговий раз закликає людей евакуюватися з прифронтових населених пунктів, оскільки залишатися там вкрай небезпечно.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк