25.05.2023, 20:40

У Сєвєродонецьку дітей змусили займатися "наскельним живописом" - відео

северодонецк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області дітей змусили до міської акції, суть якої нанесення на стіни патріотичних написів.

Незаконна "адміністрація" Сєвєродонецька похвалилася "досягненням", яке точно "залишить слід в історії", передає Час Пік з посиланням на Telegram-канал "]]>Донбас Оперативний]]>".

Школярів міста змусили зафарбовувати нібито "нецензурні, націоналістичні та інші зображення". Але ціль - не просто зафарбувати, а нанести нові написи. Зокрема, йдеться про те, що школярі були змушені розписувати стіни написами "Zа перемогу", "Росія вперед" та іншими гаслами окупантів.

На жаль, росіяни щоразу забувають про фон своїх "видовищ". А реальність така, що Сєвєродонецьк зруйнований, людей у ньому немає, ті, хто залишився, позбавлені можливості працювати та отримувати зарплати. І, очевидно, жодні проросійські написи на стінах на ситуацію не впливають.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Запустіння, хащі та сміття": у мережі з'явилися травневі кадри з окупованого Сєвєродонецька

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк