27.05.2023, 09:14

"Можна подорожувати": Між Лисичанськом, Сєвєродонецьком, Кремінною та Рубіжним запустили автобусні маршрути

Между Лисичанском, Северодонецком, Кременной и Рубежным запустили автобусы / Иллюстративное фото. Открытый источник

У так званому "Міністерстві інфраструктури та транспорту ЛНР" заявили, що організовано транспортне сполучення між Лисичанськом, Сєвєродонецьком, Кремінною та Рубіжним.

До війни лисичани, сєвєродончани та рубежани могли мало не щодня бувати у сусідніх містах. Хтось їздив на навчання, хтось на роботу, хтось у гості чи на відпочинок. Після окупації зв'язок між прифронтовими містами обірвався, повідомляє Час Пік.

Як заявила окупаційна влада, жителі Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного часто скаржилися на відсутність можливості потрапити до сусідніх міст. І тепер вони зможуть нібито без проблем це зробити.

У так званому "Міністерстві інфраструктури та транспорту ЛНР" заявили, що організовано транспортне сполучення "між містами Сєвєродонецької агломерації".

Запустили автобусні маршрути:

Поки що неясно, де люди можуть подивитися розклад відправлення автобусів. За відсутності інтернету, хіба що на стовпах чи у "найправдивішій на світі" пропагандистській пресі, яку щедро роздають в окупованих містах...

Місцеві "почекуни" зраділи цій новині. Куди та навіщо вони збираються їздити? Мало того, що це небезпечно, оскільки це прифронтові міста, то ще й окупанти періодично закривають їх на в'їзд й пропускають у місто лише після ретельних оглядів.

Але затятим "почекунам" продовжує здаватися, що "життя налагоджується". Тепер вони зможуть на власні очі побачити, який він - "руський мир", та помилуватися наслідками "визволення".

Тепер "велике будівництво" у Сєвєродонецьку на власні очі зможуть побачити лисичани та рубежани. А разом із сєвєродончанами вони зможуть "відпочити" у кремінських лісах...

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

Замість того, щоб зробити з Донбасу "рай земний", росіяни його 8 років розкрадали - Пригожин

"Нам наказали забрати Кремінну": російський вояка розповів про масові вбивства мирних людей - перехоплення ГУР

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк