28.05.2023, 13:39

"Коли вже контрнаступ?": Жителі окупованих територій чекають повернення до України

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Луганщина

На тимчасово окупованих територіях Луганської області залишились люди, які з нетерпінням чекають звільнення від "руського миру".

Про це повідомив Telegram-канал "]]>Сєвєродонецьк | Луганська область]]>" з посиланням на повідомлення місцевих жителів, передає Час Пік.

 Хоч окупанти намагаються переконати в брехні про те, що на окупованих територіях українці радіють "визволителям", повідомлення у мережі говорять дещо про інше. Люди там чекають українського контрнаступу. Вони розуміють, що з поверненням до України у міста повернеться і нормальне життя:

"Нам на окупованій Луганщині вже хочеться нормального життя. Повернутись в рідні міста. Ми то знаємо, що саме Україна відновить усе те, що знищила Росія! Нумо хлопці" Слава Україні!" — пише автор повідомлення.

Раніше повідомлялось, що у тимчасово окупованому Новопскові українські партизани розмалювали стелу. Як повідомляють місцеві жителі, там залишилось багато людей з проукраїнською позицією, однак вони налякані, тому постійно сидять вдома.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "З дому виїхали всі військові": у мережі повідомили, що нового сталося у Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк