29.05.2023, 21:29

Артем Лисогор взяв участь у відкритті Ресурсного центру молодіжних рад

Оксана Мовчан | Всі новини автора
Центр

Сьогодні, у Дніпрі відкрився перший Ресурсний центр молодіжних рад Луганщини та Дніпра.

Про це, в ]]>Telegram]]>, повідомляє голова Луганської ОВА Артем Лисогор, передає Час Пік.

"Молодь ще раз довела свою здатність змінювати світ навколо себе. Завдяки реалізації таких ініціатив можна почуватися спокійним за наше майбутнє, адже воно буде в руках розумної, талановитої та креативної молоді", - написав він. 

За словами організаторів, діяльність центру дасть змогу підвищити спроможність впливати на молодіжну політику, побудувати діалог між молодими людьми з-поміж переселенців та органами місцевого самоврядування, залучити членів молодіжних рад ВПО до процесів ухвалення рішень шляхом створення умов для відновлення їхньої роботи на території України.

Пілотний центр оснащений надсучасною відео- та фототехнікою, потужними комп'ютерами, адже головною "родзинкою" цього простору стане створення молодіжного контенту, який, як сподіваються організатори, стане "інформаційним містком" для українців в окупації.

"Щиро вдячний партнерам із USAID за фінансову підтримку нашої молоді. Допомога американського народу не обмежується ключовими сферами економіки та безпеки України. Вона спрямована ще й у царині культурних та соціальних ініціатив. Це вагомий внесок у формування медіаграмотності серед молодих людей Луганщини", - підкреслив Лисогор.

Очільник Луганщини розповів, що два подібні центри найближчим часом відкриються в Чернівцях та Івано-Франківську для переміщених Шульгинської, Сватівської та Луганської обласної молодіжної ради.

"Після урочистостей дав інтерв'ю журналістці-початківцю під прицілом телекамери, де місце оператора зайняв юний любитель", - повідомив Артем Лисогор.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

​​​​​​​

Читайте також:

Місцеві партизани протистоять окупаційному режиму у Луганську та Білокуракиному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк