30.05.2023, 12:46

Немає паспорта, готуйся до фільтрації: для мешканців Лисичанська окупанти вигадали нові "правила"

Віктор Білий | Всі новини автора

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області російські загарбники щосили намагаються змусити місцевих жителів отримувати паспорти РФ. Для цього окупанти використовували пересувні пункти або вивозили автобусами до сусідніх міст.

Як повідомляють лисичани в регіональних пабліках, "у місті нові правила, у кого немає ще паспорта РФ, то потрібно отримати перепустку після фільтрації", передає Час Пік.

"Сьогодні дзвонили з Лисичанська. На Димитрова та Лутугине дали 25 числа світло. І виплатили гроші на тверде паливо. Слава Богу, виплатили зарплату на КТП, за січень та лютий. Сестра сказала, що на вихідних людей перевіряли на фільтрацію. Сказали, у кого немає ще паспорта РФ, то треба отримати перепустку",

"Пропуск куди??? Так нехай відкриють для початку паспортний стіл у місті, щоб отримати паспорт РФ, а не кататися в сусідні міста (Первомайськ, Стаханов і т.д.",

"Перепустка говорить про те, що Ви пройшли фільтрацію і можете пересуватися містом, за відсутності паспорта РФ. У зятя є паспорт РФ і йому не говорили про перепустку", - пишуть у мережі.

Також у мережі пишуть, що про р-н ГТВ місцева "влада" взагалі забула.

"Таке враження, що до ГТВ нікому немає справи, від слова зовсім. Люди більше як рік без світла і води. Що там того ГТВ, що його за рік не можна розмінувати?".

"Підтримую, ми живемо в приватному секторі, р-н ГТВ. Також обурені бездіяльністю влади"

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться першу серію нового анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Подекуди є світло, вода біля річки, все дуже дорого": Як "нова влада" налагоджує життя у Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк