31.05.2023, 09:38

То відео постановочне знімають, то істерично ревуть: очевидці розповіли про цікаві події в Рубіжному

Віктор Білий | Всі новини автора
Рубежное

Днями російські пропагандисти зняли черговий ролик про "злих укрів". Цього разу вони нібито за наведенням місцевих жителів "виявили" підвал, у якому катували військових та цивільних.

Однак, жителі міста бачили, як проходили "зйомки" у так званій "катівні", повідомляє Час Пік.

"Бачив як російські пропагандисти знімали своє відео в Рубіжному. Спочатку зламали двері, потім занесли клітини, пізніше притягли ланцюги. Чоловік, який розповідав як його в цьому підвалі катували, хвилин 10-15 щось читав з білого листа А4. Ну зовсім не постанова...", - пише у мережі очевидці.

У мережі прокоментували що "як добре, що серед місцевого населення досить багато тих, хто по-справжньому підтримує ЗСУ та Україну!".

Також цікаво повідомлення написав мешканець міста у регіональному пабліку. "Щось явно не так у російських окупантів".

Рубіжному цікаві події. Біля готелю сьогодні стояла група окупантів, тримали в руках автомати та просили пенсіонерів швидше проходити, і все через те, що один із криком "Я більше так не можу! Хочу додому" стояв і ревів, істерично ревів".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Наче і не було війни": Як "почекуни" розповідають про "налагодження життя" в Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк