31.05.2023, 07:27

Нові російські фейки про Рубіжне: у "звільненому" місті знайшли "катівню ЗСУ"

Рубежное, фейк

Російські пропагандисти зняли чимало "сенсаційних" сюжетів про "роботу українсько-американських лабораторій" та "секретні випробування з кров'ю" у Рубіжному. Але фантазія окупантів не вичерпується.

Російські пропагандисти зняли черговий сюжет про "злих укрів". Цього разу вони нібито "по наводці" місцевих жителів "виявили" підвал, у якому катували військових та цивільних, повідомляє Час Пік.

Маячня від роспропаганди розрахована на російського телеглядача, якого постійно потрібно підгодовувати кривавими сюжетами про Україну.

Вже рік Рубіжне перебуває в окупації. І тільки зараз раптом "виявили" моторошний підвал зі страшною історією...

Як повідомили в російських новинах, катівня була обладнана у підвальному приміщенні непрацюючого кафе. Там "катували" цивільних, військових та (!!!) навіть одного російського полоненого. Для більшого залякування у сюжеті згадали "Правий сектор" та батальйон "Азов".

Постановники відео постаралися на славу й виявили всю свою вигадку та оригінальність: тут і розкидані гільзи, і кришка труни, і мотузки для підвішування, і клітина для овочів, і стіни у крові...

Навіть місцевого "почекуна" на головну роль запросили. Тільки ось незрозуміло, чому обличчя не показали: чи то грим поганий був, чи то "світитися" не захотів - адже доведеться "Слава Україні!" кричати, коли "злі укри" повернуться... 

Нагадаємо, у Рубіжному внаслідок бойових дій було повністю знищено кілька районів міста. Російські "визволителі" обіцяли швидко відновити зруйноване місто, але за рік окупації так нічого й не змінилося. У мережі показали, як зараз виглядає "звільнене" Рубіжне.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк