01.06.2023, 13:03

"Дякуємо, звільнили": Місцеві скаржаться на бездіяльність "влади" в Сєвєродонецьку

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Сєвєродонецьк

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області зростає антисанітарія, у будинках повно мишей та комах, однак місцева так звана "влада" не робить нічого задля вирішення проблем населення.

Про це стало відомо з Telegram-каналу "]]>По Северу]]>", передає Час Пік.

Повідомляється, що окупанти ремонтують лише ті будівлі, що вціліли. А от ті будинки, що не потрапили до списку тих, що підлягають ремонту, страждають від нашестя мишей та комах.

Також зазначається, що люди звертались до служб. Однак там допомагати ніхто не хоче, лише запропонували один варіант:

"Миші на верхніх поверхах з'їли все! На нижніх — навала клопів і бліх! Зверталися до служб (сказали, що нічим не можуть допомогти, подавайте заяву на заселення в інший дім). Дякуємо, звільнили", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що навіть російські загарбники самі визнають, що окупований Сєвєродонецьк майже не відновлюють. У мережі з'явилося нове відео, на якому чоловіки у військовій формі коментують побачене в місті.

Раніше повідомлялось, що у Сєвєродонецьку відсутність мобільного зв'язку обернулася загибеллю літнього чоловіка у пожежі. Люди просто не мали можливості викликати пожежників.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Гауляйтера Сєвєродонецька та двох чиновників-зрадників судитимуть за колабораціонізм

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк