01.06.2023, 18:25

"Поновлено понад двісті багатоквартирних будинків": окупанти звітують про "відбудову" Сєвєродонецька

Оксана Мовчан | Всі новини автора
сєвєр

В тимчасово "звільненому" Сєвєродонецьку Луганської області за словами "керівництва" поновлено понад двісті багатоквартирних будинків. Головне відрапортувати для гарної картинки. Але чомусь будинки, які насправді потребують відновлення залишилися за кадром. За повідомленнями місцевих - ремонт спочатку треба проплатити.

Про це звітують окупаційні ресурси, передає Час Пік.

Так званий "голова ЛНР" Леонід Пасічник у прямому ефірі російського телеканалу заявив про відновлення понад двісті багатоповерхівок. За його словами й цього року планується відремонтувати не менше ста будинків. 

За якою адресою знаходяться ці двісті будинків наразі невідомо.

А ось ці, випалені та розбиті домівки чомусь залишилися поза кадром. Мабуть, вони з якихось підстав не увійшли до кількості відремонтованих.

 

В мережі повідомляють, що у Сєвєродонецьку ремонтують будинки господарів, які проплатили за ремонт, а також ті, які потрібні місцевій владі. 

"Де проплатили, там і роблять. Ось вам і "звільнення братів слов'ян", - пишуть місцеві. 

Нагадаємо, що у місті зростає антисанітарія, у будинках повно мишей та комах, однак місцева так звана "влада" не робить нічого задля розв'язання проблем населення.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

Купа пенсіонерів та жінки-алкоголіки: очевидці розповіли про населення окупованого Лисичанська

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк