02.06.2023, 14:39

ЗСУ виснажили сили ПВК "Вагнера" в Бахмуті: в мережі показали нові кадри зі зруйнованого міста

Віктор Білий | Всі новини автора
Бахмут

У Бахмуті Донецької області українські військові виснажили сили ПВК "Вагнера" та змусили їх втекти з великими втратами.

Про це повідомив 'спікер' Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі національного телемарафону, передає Час Пік.

"Ми досягли головного: ми виснажили, вбили їх і змусили "Вагнера" втекти й ми зараз завдаємо потужних ударів по їхньому угрупованню. Війська, які заходять замість "Вагнера", м'яко кажучи, не дуже прагнуть це робити. Вони знають, що було з їхніми попередниками, їхній моральний стан далекий від оптимального", - сказав він.

Він зазначив, що зараз росіяни проводять ротацію у Бахмуті та прикривають свою діяльність потужним артилерійським вогнем.

Так, лише за цю добу окупанти 452 рази били зі ствольної артилерії та РСЗВ за українськими позиціями, здійснили 6 авіанальотів. При цьому зіткнень не було.

"Ми не даємо ворогові спокійно проводити ротацію, завдаємо ударів - 107 окупантів знищено, 126 отримали поранення, знищили ворожий БМП, 7 гармат, самохідну артилерійську установку "Піон", 3 польові склади з боєприпасами та 4 військові автомобілі", - сказав він.

Також у мережі показали нові кадри зі зруйнованого міста.

На кадрах видно, що деякі райони міста просто "стерті" з землі.

Предлагаем к просмотру:

Смотрите новую серию анимационного сериала "Хробаки", созданного лисичанской студией "Час Пикчерз продакшн". Небольшие сатирические истории веселых червячков с интригующим сюжетом иногда действительно напоминают реальность, но уверяем вас – это все выдумка автора;), интервью с которым можно почитать здесь.

Читайте також: У Бахмуті зараз залишається близько 500 людей, - очільник ВА

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк