04.06.2023, 15:20

"Не пошкодували яскравих фарб": у мережі показали, як пройшла виставка у художній школі Лисичанська

Віктор Білий | Всі новини автора

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області місцева "влада" організувала так зване свято для дітей. У місцевій мистецькій школі провели виставку дитячих робіт.

Про це повідомляють пропагандистські ресурси, передає Час Пік.

"У художній школі Лисичанська пройшла виставка "Моє щасливе дитинство". Дивно, що діти, які пережили війну, і перебувають у прифронтовій зоні, не пошкодували яскравих і світлих фарб, щоб зобразити безтурботне дитинство. Відвідувачі виставки отримали величезне задоволення від дитячих малюнків", - йдеться у повідомленні.

Водночас у місцевому чаті жителі міста повідомляють, що в Лисичанську нещодавно було дуже гучно.

"Сьогодні вночі було дуже гучно. З трьох ночі почалися вибухи, різні по силі, але три рази бахнуло так, що вікно відкрилося, воно не було закрито на замок, я просто прикрила. Вибухів я чула 8.... Чула як летіло 1 БПЛА, прямо над будинком, потім як бахнуло...".

"Лисичанськ, центр сьогодні було гучно, нібито "збивали дрони".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: До Лисичанська залізницею: невже це знову стане реальністю?

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк