05.06.2023, 10:46

Окупанти заявили про намір запустити поїзд "Луганськ-Москва"

Оккупанты заявили о намерении запустить поезд "Луганск-Москва"

В "ЛНР" заявили, що залізничний маршрут "Луганськ-Москва" є одним із перспективних до відкриття після завершення бойових дій.

Луганський блогер Savelyi Vasserman прокоментував заяву директора т.зв. "Луганської залізниці" Миколи Бабойдо про перспективи запуску поїздів за маршрутом "Луганськ-Москва", повідомляє Час Пік.

На його думку, ця обіцянка ніколи не буде виконана.

"Отже: якщо новина в майбутньому часі - нічого не буде. Перевірено тисячу разів за ці дев'ять років. Можна будь-що розповідати в майбутньому, ніхто не згадає, що обіцяли. А місцеві просто скажуть: "Ну так що ви хотіли, обставини змінилися" І ось так дев'ять років все змінюється, а в результаті дуля з маком...

Все, що реально робиться - це дріб'язок, який не заслуговує на увагу. Дорогу залатали, трубу проклали...", - пише блогер у Telegram.

При цьому він зазначив, що всі ці дрібні "досягнення республіки" супроводжуються "багатосторінковими звітами з фотографіями та патріотичними завиваннями".

"А ось про залізницю, шахти, запуск заводів, фабрик, пароплавів - лише в майбутньому часі. Дев'ять років", - пише Savelyi Vasserman.

Нагадаємо, уряд РФ оголосив про створення підприємства "Залізниці Новоросії", яке об'єднає залізниці "ЛНР", "ДНР", Запорізької та Херсонської областей. План заходів розрахований на 2023-2025 рр., першочерговим об'єктом відновлення стане вокзальний комплекс Маріуполя.

Спочатку зруйнували, пограбували, стерли з лиця землі, а тепер будують грандіозні "плани відновлення".

До речі, у березні 2023 р. окупанти гордо заявили, що між Донецькою та Луганською областю відновлено залізничне сполучення. Пройшло 9 років окупації і вони нарешті пустили один поїзд між "республіками".

Коли луганчани їздитимуть прямим поїздом до Москви? На думку Savelyi Vasserman, - ніколи!

Хтось продовжить голосно та багато обіцяти, хтось зніме купу "красивих сюжетів", хтось отримає величезні гроші під проєкт, а в результаті "почекуни" залишаться біля розбитого корита. "Перевірено тисячу разів за ці дев'ять років"...

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Луганську та Донецьку пропонують привласнити звання "Місто-герой": у Кремлі відповіли

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк