06.06.2023, 11:33

"Весь фронт назад відступає. Ми як бічі по лісопасадках": скарги російського окупанта на ситуацію на Луганщині

Уничтожение российской военной техники / Фото: Генштаб ВСУ

Українська розвідка перехопила чергову телефонну розмову російських окупантів, з якої стало зрозуміло, що "визволителям" зараз не до наступу на Луганщині, - вони мріють вижити під прицільним вогнем української артилерії та авіації.

Вояки "другої армії світу", які прийшли "звільняти", підкорювати та завойовувати в шоці від того, що відбувається на фронті. Вони не можуть зрозуміти, як так вийшло, що солдати "великої та могутньої" країни бігають українськими лісопасадками "як бічі" та ганебно відступають, повідомляє Час Пік.

Російський окупант у телефонній розмові скаржиться, що вони масово відступають на Луганщині, на нестачу зброї та техніки, погане постачання підрозділів. Про це йдеться у перехопленні розмови, запис якої опубліковано на Youtube-каналі Головного управління розвідки Міноборони України.

Російський вояка зізнається, що "весь фронт назад відступає... хохли давлять". За його словами, українська артилерія та авіація змушує їх "як бічам" бігати лісопасадками та "як кротам" вкопуватися в землю, замість того, щоб наступати...

Його співрозмовник дивується, що РФ не вистачає сил і коштів, щоб стримувати противника та просуватися вперед.

У розмові згадується Сєвєродонецьк, й самі окупанти визнають, що українські сили наступають у тому районі.

"Орки та почекуни, зробіть жест доброї волі й зваліть з Сєвєродонецька!!! Вам тут точно не раді ...", "... точно каже "бічі", "Та вирийте один раз і лягайте, що ви не можете визначитися, де відпочивати?", - прокоментували запис у мережі мешканці Луганщини.

Варто зазначити, що це не перше перехоплення ГУР, в якому російські солдати скаржаться на важкі умови на фронтах Луганщини. Раніше було опубліковано перехоплення розмови, в якій російський окупант зізнається, що війська Росії не зможуть утримати окуповану Кремінну.

Раніше українські воїни показали, як знищили ворожі міномети біля Лисичанського НПЗ.

До речі, на Луганщині багато "почекунів" не вірять, що російська армія відступає, а солдати "другої армії світу" ганебно біжать з поля бою. "Все ви брешете" і "це все фейки", - заявляють вони, не розуміючи, що їм вже час збирати валізи та валити куди-небудь... в Еритрею по закордонним паспортам, які тепер обіцяють видавати в "ЛНР".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк