01.06.2023, 10:27

"Вони просто її заберуть. Вони все вже в кільце взяли": російський вояка скаржиться на плачевну ситуацію біля Кремінної - перехоплення ГУР

Кременная, война

Російський окупант, який приїхав "звільняти" Донбас та "брати Київ за 3 дні", вже не впевнений, що війська РФ зможуть утримати тимчасово окуповане місто Кремінна в Луганській області.

Російський окупант у телефонній розмові скаржиться на військове командування, на непідготовленість "мобіків", відсутність належного забезпечення військових, на величезні втрати. Про це йдеться у перехопленні розмови, запис якої опубліковано на Youtube-каналі Головного управління розвідки Міноборони України, повідомляє Час Пік.

Російський вояка шокований тим, як українська армія чітко та злагоджено просувається вперед та знає все, що відбувається на позиціях росіян. В результаті - "визволителі" постійно знаходяться під щільним прицільним вогнем.

Він не приховує, що російські війська відступають, а багато хто просто тікає з поля бою. Також він переконаний, що "посєлєниє", як він називає місто Кремінну, вже не втримати...

Водночас, його співрозмовник нарікає на те, що російські пропагандисти замовчують інформацію про реальну ситуацію на фронті. Він дивується тому, що РФ не в змозі переламати ситуацію, адже по телевізору кажуть, що для цього "все є".

Він також пропонує "бити по Польщі", мабуть, наївно вважаючи, що це зупинить українських воїнів, які не здадуться, доки не викинуть російську орду зі своєї землі...

Раніше російський військовослужбовець у телефонній розмові розповів, як "визволителі", виконуючи наказ захопити Кремінну, цинічно розстрілювали мирних беззбройних людей на Луганщині, серед яких були жінки, діти, люди похилого віку.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк