08.06.2023, 18:30

"Не розуміють, прильоти це чи відльоти": Користувачі мережі повідомляють про "гучні" будні в Рубіжному

Марина Гончар | Всі новини автора
рубежное

Свіжі новини, що надходять із тимчасово окупованого Рубіжного Луганської області, говорять про постійний "шум", який не залишає його мешканців з раннього ранку до пізнього вечора.

Про це повідомляють у Telegram-каналі ]]>"Донбас Оперативный"]]>, передає Час Пік.

Гучні вибухи та тріск артилерійських снарядів наповнюють повітря, створюючи атмосферу постійної напруги та невизначеності. Місцеві жителі, які з кожним днем все більше звикають до цього жахливого звукового фону, вже не можуть відрізнити "прильоти" від "відльотів".

Також люди пишуть, що сьогодні було видно дим у районі панчішної фабрики. Що стало причиною цієї події – невідомо. Час Пік продовжує стежити за ситуацією у регіоні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованому Рубіжному так звана "влада" розпорядилася прибрати стихійні поховання у дворах. Замість цвинтаря людей ховають у братських могилах.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Понад рік без води та електрики, дякую Скорому за "турботу": жителі Лисичанська про реалії життя в окупації

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк