08.06.2023, 14:43

"Понад рік без води та електрики, дякую Скорому за "турботу": жителі Лисичанська про реалії життя в окупації

Віктор Білий | Всі новини автора

Мешканці тимчасово окупованого Лисичанська вже понад рік без води та частково без електрики. За словами місцевих жителів, багато хто вже ні на що не розраховує, особливо на "допомогу адміністрації".

Про це свідчать повідомлення мешканців Лисичанська у регіональних пабліках, передає Час Пік.

"Дзвонили зі "супутника": нарешті, довго не було зв'язку. І то, тому що виїхали, зателефонували. Зв'язок, кажуть, можна спіймати біля "Смачної хати". Все у них, як завжди, добре! Не розумію, як можна зберігати стільки оптимізму і позитиву! Все чудово, газ, світло є. Воду за графіком привозять. Гуманітарки валом. У магазинах все є. Погода хороша. Городи посадили. Квіти на клубах ростуть. Паспорти змінюють. Телебачення дивляться. Новини знають. Іноді гучно буває, але це нормально). Гуляють, працюють, чекають на нас всіх... загалом".

"Може в районі супутника і рай, а от на ГТВ більше року без води та електрики. І найближчим часом ні на що не розраховуємо. "Дякую" міській адміністрації та особисто Скорому за "турботу" про людей, які проживають на ГТВ".

"Не одне ГТВ так живе. На Березово теж не рай. Привілля низ теж немає нічого. Багато де ще повна ж....а. Але люди чекають і сподіватися на краще".

"Прикро, що більше року живемо без змін. А те, що родичі телефоном говорять з оптимізмом, так це все знайоме. Донедавна ми теж дзвонили дітям і заспокоювали їх, що у нас все добре. Насправді важко. Зрозумійте, це реалії нашого життя!".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Ніякі "правила гри" не діють: У Лисичанську триває "віджим" та пограбування квартир​​​​​

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк