09.06.2023, 15:18

"Місцева влада бездіяльна": В окупованому Рубіжному процвітає мародерство

Марина Гончар | Всі новини автора
рубіжне

Жителі тимчасово окупованого Рубіжного Луганської області, після приходу "руського миру", не отримали жодної допомоги з відновлення будинків від місцевої "влади". Якщо в інших населених пунктах принаймні приїздять гастролери-будівники, які проводять показові ремонти в рамках пропаганди, то в Рубіжному їх так і не з'явилось.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Луганської ОВА, передає Час Пік.

Мешканці міста все більше розчаровані бездіяльністю тимчасової "влади" та відсутністю необхідної підтримки від Російської Федерації. Ця ситуація змушує рубіжан самостійно організовувати робочі бригади з місцевих жителів. Проте відсутність фінансування ставить під загрозу успішне втілення цих зусиль, а охочих долучитися до роботи дуже небагато.

До того ж у місті спостерігається зростання мародерства. Крадіжки з квартир також стали поширеним явищем, через це мешканці Рубіжного залишаються без захисту та можливостей для відновлення життя.

"Ніякої допомоги від РФ за рік не дочекалися рубіжани. Якщо по інших населених пунктах хоча б їздять гастролери-будівники, які займаються показовими ремонтами для пропаганди і мародерством житла, то до цього міста вони так і не завітали. Крадіжки з квартир є кому коїти, спробувати будувати – нікому. Тому зараз намагаються формувати бригади із місцевих. Але за відсутності грошей охочих небагато", - йдеться у повідомленні.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Гучно, але без прильотів": у мережі повідомляють про обстановку в окупованому Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк