09.06.2023, 20:52

Із Донецької області примусово евакуюють дітей, - голова ОВА

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Донецька область

З Українки Донецької області можуть примусово евакуювати людей, тому що росіяни регулярно обстрілюють цивільне населення.

Про це розповів голова Донецької ОВА Павло Кириленко в ефірі національного телемарафону, передає Час Пік.

За його словами, ворог продовжує обстрілювати Українськ. Повідомляється, що в результаті одного з останніх обстрілів загинула дитина та двоє дорослих, а 5 людей, серед яких 4 дитини, були поранені.

"Обстріл вівся виключно зі ствольної артилерії по житловому сектору. Там взагалі жодних військових формувань, позицій, укріплень немає. Це навіть відносно віддалена громада від лінії фронту, якщо можна так вважати", — сказав голова ДОВА.

Також він додав, що, можливо, з населеного пункта доведеться примусово евакуювати дітей, тому що ворог, не маючи успіхів на фронті, вдається до тактики "випаленої землі" і намагається нищити усе, зокрема і цивільне населення.

Раніше повідомлялось, що російська політична партія ЛДПР пропонує повернути почесне звання "Місто-герой" та привласнити його Донецьку та Луганську "за мужність та героїзм жителів".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: ЗСУ проводять успішні штурми на Бахмутському напрямку: що відомо

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: