09.06.2023, 22:27

Що вигадують окупанти, щоб пояснити, чому в Криму розпочались проблеми з водою

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Проблеми з водою

У тимчасово окупованому Криму розпочалися проблеми з водою через підрив росіянами Каховської ГЕС. Однак вони приховують правду про наслідки цієї техногенної катастрофи від мешканців окупованих територій.

Про це повідомляє Час Пік з ]]>посиланням]]> на Генштаб ЗСУ.

За його даними, російські ЗМІ мовчать про підрив ГЕС і не розповідають жителям, чому насправді на півострові розпочалися проблеми з водою:

"Спостерігається тенденція замовчування місцевими ЗМІ факту знищення російськими окупантами Каховської ГЕС та наслідків цієї катастрофи. Відомо, що місцева окупаційна влада занепокоєна можливою панікою серед населення", — йдеться у повідомленні.

Загарбники у своїх новинних випусках переконують, що причина проблем з водою у зниженні рівня води у водосховищах, що спричинено нібито посухою. Тому у Криму люди тепер будуть отримувати воду в обмеженій кількості й за графіком.

Також окупанти повідомляють, що до житлових районів воду нібито будуть привозити цистернами, а в школах та дитсадках поставлять спеціальні місткості.

Нагадаємо, що після підриву ГЕС у Криму значно погіршилась якість води. Вона брудна, а в деяких місцях — із залишками глини.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Стріляють і не дозволяють рятуватися: На Херсонщині окупанти покинули людей напризволяще, є загиблі - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: