10.06.2023, 20:55

Окупанти відправили на "оздоровлення" 150 дітей зі Старобільського району

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Діти зі Старобільська

З тимчасово окупованих територій Старобільського району Луганської області окупанти відправили на так зване "оздоровлення" 150 дітей. Усього до вересня з "ЛНР" планують відправити 750.

Про це росіяни повідомили у своїх пропагандистських джерелах, передає Час Пік.

За даними загарбників, дітей відправили до Карачаєво-Черкесії. Повідомляється, що в російському таборові дітей чекає розважальна та пізнавальна програма, зокрема різноманітні екскурсії, знайомство з культурою тощо. 

Також росіяни з гордістю вихваляють так звану "владу" і говорять, що РФ нібито повністю забезпечила поїздку. Також вони додають, що з 8 червня до 8 вересня в Карачаєво-Черкесії "відпочинуть" 750 дітей з так званої "ЛНР".

Нагадаємо, що ЦНС закликає мешканців тимчасово окупованих територій у жодному разі не пускати своїх дітей на будь-які "медичні огляди", що проводяться окупантами. Так росіяни намагаються вивезти українських дітей на територію РФ, і повертаються звідти не всі. І швидше за все, під виглядом "відпочинку" дітям там нав'язуватимуть пропагандистські ідеї РФ.

Раніше повідомлялось, що окупаційна влада Лисичанська та Рубіжного планує відправити дітей на відпочинок до Татарстану, а діти з Сєвєродонецька вже поїхали до оздоровчих таборів Пермського краю.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У Сєвєродонецьку окупанти зафарбовують соціальні графіті - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк