11.06.2023, 09:24

"Вони заварюють отвори на горище": В ОВА розповіли, як окупанти в Рубіжному контролюють місця з мобільним покриттям

В Рубіжному Луганській області місцеві колаборанти почали відстежувати місця, звідки можна здійснити мобільний дзвінок. Також у місті продовжуються мародерства квартир, які залишили господарі.

Про це повідомляє пресслужба Луганської ОВА в Telegram-каналі, передає Час Пік.

"Слідом за Сєвєродонецьком у Рубіжному місцеві колаборанти почали відстежувати місця, звідки можна здійснити мобільний дзвінок. На дахах багатоповерхівок, куди дістає покриття, встановлюють металеві двері або просто заварюють отвори на горище. Люди перебувають в ізоляції", - йдеться у повідомленні.

В ОВА зазначили, що "в місті спостерігається засилля мародерів – тягнуть усе, що ще залишилося".

"Наводити на квартири, з яких люди евакуювалися, допомагає місцева окупаційна адміністрація, співробітники якої самостійно оприлюднять списки житла, де немає господарів".

Повідомляючи про ситуацію на фронтах, в ОВА зазначили, що за останню добу почастішали артобстріли Новоселівського та Білогорівки, а Невським росіяни завдали авіаудару.

"Авіаудар росіяни направили Невським. Атакували й Білогорівку, але українські захисники там міцно тримають оборону. Ще один будинок зруйнований у Невському - село під постійним російським вогнем. Невське - під постійним вогнем росіян. Жителі села не знають, звідки годину чекати, тому що ворог обстрілює населений пункт і зі ствольної артилерії, і з реактивної, і з літаків. Постійно фіксуємо значні руйнування. Ось у п'ятницю там внаслідок ударів противника знищено ще одну хату. На щастя, люди залишилися неушкодженими", - йдеться у повідомленні.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Може, щось знають і тікатимуть?": Як місцеві спростували, що в Рубіжному "все добре"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк