10.06.2023, 20:03

"Може, щось знають і тікатимуть?": Як місцеві спростували, що в Рубіжному "все добре"

Рубіжне

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області розпочались проблеми з отриманням гуманітарної допомоги, у місті постійні прильоти та відльоти, однак місцеві "почекуни" переконують, що в місті "все добре".

Про це стало відомо з Telegram-каналу "]]>Rubezhnoe]]>", передає Час Пік.

За словами автора повідомлення, отримати гуманітарну допомогу від окупантів у Рубіжному стає все складніше. Крім того, говорять, що її більше може не бути:

"Гуманітарку все важче отримувати. Тиждень ходять, ніяк черга не дійде. Їм сказали, що це, мабуть, останній раз гуманітарка, а далі її вже не буде. Може, щось знають та будуть тікати?", — йдеться в повідомленні.

Крім того, у місті часті прильоти в різні райони. Навіть через телефон чути, що там гучно. Також місцеві скаржаться на те, що втомились терпіти умови "руського миру":

"Сказали, настрою немає зовсім, і сил терпіти вже немає. Так що, у кого там все добре, я не знаю", — написав користувач мережі.

Нагадаємо, що в Рубіжному Луганської області панує атмосфера тривоги та ізоляції. Місцеві сьогодні розповідають про потужні обстріли та "прильоти". Однак тепер буде складніше отримувати інформацію з міста, оскільки зв'язок з ним було перервано.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Все добре, тільки мародери лютують": про ситуацію в окупованому Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк