10.06.2023, 15:40

"Сьогодні сильні прильоти": Свіжі новини з окупованого Рубіжного

Марина Гончар | Всі новини автора
рубежное

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганській області атмосфера тривоги та ізоляції. Місцеві сьогодні розповідають про потужні обстріли та "прильоти". Однак тепер буде складніше отримувати інформацію з міста, оскільки зв'язок з ним було перервано.

Про це сьогодні повідомляє Час Пік із посиланням на регіональні чати.

За останніми новинами, у місце, через яке місцеві жителі могли тримати зв'язок із зовнішнім світом, тепер не пускають, окупанти навіть заварили двері.

Також відомо, що сьогодні обстріли стали особливо інтенсивними. На цей час більше інформації немає, відомо тільки, що "прильоти" були околицями міста.

В інших ресурсах пишуть, що відучора горить ліс у Кудряшівці (село за Рубіжним), через це в місті чути запах гару. На даний момент підтвердити чи спростувати цю інформацію ми не можемо. Час Пік продовжує стежити за ситуацією у регіоні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що жителі тимчасово окупованого Рубіжного після приходу "руського миру" не отримали жодної допомоги з відновлення будинків від місцевої "влади". Якщо в інших населених пунктах, принаймні приїжджають гастролери-будівельники, які проводять показові ремонти в рамках пропаганди, то в Рубіжному їх так і не з'явилося.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться нову серію анімаційного серіалу "Хробаки", створеного лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Невеличкі сатиричні історії веселих хробачків з інтригуючим сюжетом іноді дійсно нагадують реалії сьогодення, але запевняємо вас – це все вигадка автора;), інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Круті" подарунки та "креативне" свято: у мережі з'явилися фото з весілля в окупованому Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк