15.06.2023, 10:03

"Рятувати цивільних майже нема кому і нічим": Лисогор про ситуацію в окупованому Лисичанську

Віктор Білий | Всі новини автора

У Лисичанську російська влада не проводить ремонтних робіт. Люди залишаються без електроенергії. Відчувається гостра нестача лікарів та медикаментів.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram-каналі, передає Час Пік.

Лисичанську люди чекають бодай на якісь блага цивілізації. Немає ні комунальних послуг, ні роботи. Практично все місто вже рік без електропостачання", - йдеться у повідомленні.

Він додав, що "у місті відчувається гостра нестача лікарів та медикаментів – рятувати цивільних майже нікому і нічим. Також люди перебувають в інформаційній блокаді",

За словами місцевих мешканців, у Лисичанську також не працює каналізація.

"Написали заяву до ЖЕКу, щоб прочистили каналізацію. Отримали відповідь: "Що ви придумали, яка каналізація, у місті води немає. Чекайте". А чого і скільки чекати – невідомо", - пишуть жителі Лисичанська.

Крім того, окупанти влаштували у місті якусь перевірку.

"Приїхав із Лисичанська, а точніше не пропустили біля понтона, сказали, якась перевірка приїхала. Хоча раніше я як таксист проходив автоматом з пасажирами, у яких місцева прописка", - повідомляють очевидці.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Щоб не кусали, не ходіть туди": Як "влада" Лисичанська "переймається" проблемами населення

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк