15.06.2023, 00:29

"Щоб не кусали, не ходіть туди": Як "влада" Лисичанська "переймається" проблемами населення

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Лисичанськ

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області місцевій так званій "владі" абсолютно байдуже на проблеми населення. Навіть коли це питання життя та смерті.

Про це повідомляють місцеві в регіональному чаті ]]>"Lis13chat]]>", передає Час Пік.

У ньому жителька Лисичанська звернулась за допомогою щодо вакцини від сказу та стовбняка. За її словами, її батька та ще одну людину на Центральному ринку вкусила собака.

У таких ситуаціях необхідна обов'язкова вакцина. Однак, як повідомляється, так звана "влада" взагалі не збирається допомагати:

"Звертались до адміністрації ринку, директора на місці не було. Співробітники їм відповіли: "Щоб не кусали, більше не ходіть туди", — йдеться в повідомленні.

Через байдужість місцевої "влади" люди не знають, що робити та як допомогти, тому вимушені просити допомоги у місцевих чатах та їхати до інших міст.

Нагадаємо, що в окупованому Лисичанську панують різні настрої. Одні вже зрозуміли, що страшна реальність далека від красивих казок "руського миру", інші бояться приходу ЗСУ та моляться на російських "визволителів".

Раніше у мережі з'явився черговий "красивий" сюжет від російських пропагандистів про життя у "звільненому" Лисичанську Луганської області. Ще одна "почекунка" розповіла про "страшну країну", в якій їй довелося жити до "визволення".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Не відчувають особливого оптимізму": Росіяни збираються тікати з окупованих територій, знищуючи все

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк