15.06.2023, 16:14

"Квартиру чистили кілька разів": Очевидці розповіли, хто займається мародерством у Рубіжному

гости

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області панує мародерство, яке призводить до посилення страху та тривоги серед місцевих жителів. "Гості" незаконно проникають у квартири людей і користуються всіма "благами цивілізації".

Про це повідомляють очевидці в регіональних чатах, передає Час Пік.

Жителі міста обурені відсутністю безпеки та почуваються безпорадними на тлі бездіяльності місцевої "влади". За словами одного зі свідків, його квартира стала об'єктом "милування" бурятів, які незаконно проникли в житло і "винесли" звідти все, що тільки могли. Проте, автор повідомлення стверджує, що до появи таких "гостей" квартири залишалися неушкодженими.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на тимчасово окупованих територіях Луганської області окупантам тривожно, вони збираються тікати, знищуючи все на окупованих територіях. За словами автора повідомлення, російська "влада" сумнівається, що зможе утримати настання Збройних Сил України, тому вже готує плани втечі. Окрім відомого "жесту доброї волі", загарбники хочуть використати тактику "випаленої землі".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У мережі з'явилися свіжі кадри "звільненого" Рубіжного - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк