16.06.2023, 08:58

"Знаменна подія" або, Як пенсіонерки з Сєвєродонецька радіють російському паспорту - відео

Иллюстративное фото / Открытый источник

У мережі з'явилися нові "красиві" сюжети від російських пропагандистів. Цього разу показали, як пенсіонерки-"почекунки" з Сєвєродонецька радіють отриманню російського паспорта.

Окупанти продовжують примусову паспортизацію на захоплених територіях Луганської області. А російські пропагандисти невпинно штампують сюжети про місцевих "почекунів", які "щасливі" стати громадянами "великої та могутньої" та отримати російський паспорт, повідомляє Час Пік.

ЦВК РФ офіційно призначив Єдиний день голосування 10 вересня - вибори у "ДНР", "ЛНР", Запорізькій та Херсонській областях, а також на території РФ.

Для "красивої" статистики та фальсифікації так званих "виборів", окупаційна влада на захоплених територіях у прискореному режимі проводить примусову паспортизацію. Утиски, залякування, психологічний тиск, "красиві" обіцянки - в хід йдуть різні методи.

Думка дітей нікого не цікавить, а дорослі опинилися перед вибором – щоб вижити, потрібно отримати російський паспорт...

У Сєвєродонецьку почали видавати російські документи людям старше 80 років та маломобільним особам. Соцпрацівники особисто допомагають здійснити переклад документів, зробити фото, перевіряють правильність заповнення документів та "доставляють нужденних у відділ міграційної служби".

Як заявляє окупаційна "адміністрація" міста, "сєвєродончани різного віку раді можливості стати повноцінними громадянами РФ".

А тим часом, невпинно працює російська пропаганда. В результаті з'явилися нові сюжети про "щасливих сєвєродончан". На відео пенсіонерки розповідають, які вони "щасливі" від отримання російського паспорта.

"Знаменна подія... Ми чекали, хотіли... Велике спасибі за допомогу...", "Отримала паспорт, код, телефон... Більше нічого не треба...", - заявили пенсіонерки-"почекунки" з Сєвєродонецька.

Навіть складно коментувати побачене. Всім зрозуміло, що нікому не хочеться вмирати голодною смертю, але з радістю дякувати за таке життя окупантам... Отримавши шматок від російських "благодійників" ці бабусі не замислюються, що їхніх дітей та онуків позбавляють майбутнього...

"Армія бабок путіна росте", "Пенсіонерам у всьому світі живеться нелегко. Тільки батьківщину готові не всі продати. Які змолоду були - такі й в старості підлі", "...завтра прийде Україна... скажуть змусили... біосміття" , "Армія російських бойових бабусь зростає", - коментують відео у мережі.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Це все, що залишилося від Льодового палацу спорту: як сьогодні виглядає знищений окупантами символ Сєвєродонецька - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк