16.06.2023, 14:51

"Псують вулиці антиросійськими написами": Окупанти скаржаться на часті випадки вандалізму в Сєвєродонецьку

Віктор Білий | Всі новини автора

У тимчасово окупованому Сєвєродонецьку Луганської області почастішали випадки "вандалізму". За словами місцевої "адміністрації", вуличні поверхні активно псують "хулігани" антиросійськими написами та нецензурними виразами.

Про це повідомляють окупаційні ресурси, передає Час Пік.

"Сьогодні за заявкою адміністрації Сєвєродонецька делегація волонтерів із Прикам'я передала першу партію гуманітарного вантажу: запас балончиків білою, синьою та червоною фарбою, а також 1500 стрічок-триколор", - йдеться у повідомленні.

Окупанти скаржаться, що "у місті гостро стоїть проблема вандалізму: стіни будинків, паркани та інші вуличні поверхні активно псують хулігани антиросійськими написами та нецензурними висловлюваннями".

"Для оперативного вирішення проблеми допоможуть балончики із фарбою", - пишуть пропагандисти.

Раніше керівник Луганської МВА Олександр Стрюк в ефірі національного телемарафону повідомляв, що життя в місті завмерло, тому що росіяни там нічого масштабно не відновлюють, а частина окупантів і колаборантів почала залишати Сєвєродонецьк.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Квартиру чистили кілька разів": Очевидці розповіли, хто займається мародерством у Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк