16.06.2023, 22:23

ЗСУ "ліквідували" до десяти одиниць ворожої техніки з окупантами на Кремінскому напрямку

Марина Гончар | Всі новини автора
Кремінський напрямок

Збройні сили України завдали потужного удару по ворожій живій силі у Житлівці Кремінського району, та за допомогою безпілотника, виявили загарбницьку техніку і передали координати артилеристам, які влучно її "мінуснули".

Військовий аналітичний канал Deepstate опублікував відео, де зафіксовано удар по ворожій живій силі. Воно було зняте в Житлівці, передає Час Пік.

Спеціалісти з'ясували, що удар був завданий за підтримки підрозділу аеророзвідки "Дикі бджоли" 518 батальйону "Дике поле" 1-го окремого батальйону спеціального призначення.

Місцеперебування на відео було підтверджено проєктом GeoConfirmed, що підтверджує присутність Житлівки - невеликого селища, розташованого за 8 кілометрів від Кремінної. На відеоролику зафільмовано вісім вантажівок, кожна з яких здатна вмістити до 30 військових осіб. За аналізом експертів, цей факт свідчить про значну кількість військових сил у цьому районі.

Також, за новою інформацією, артилеристи 45-ї ОАБр знищили БМД-4М російських окупантів на Кремінському напрямку. 

Бійці 110-ї окремої бригади ТрО за допомогою безпілотника виявили ворожу техніку і передали координати артилеристам. ЗСУ потужно атакували ворожу ціль. Внаслідок влучних пострілів артилерії було знищено техніку окупантів та почалася детонація БК.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Псують вулиці антиросійськими написами": Окупанти скаржаться на часті випадки вандалізму в Сєвєродонецьку

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк