17.06.2023, 19:04

"Перетворили будинок на казарму": У Лисичанську окупанти зробили блокпост в місцевому дворі

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Лисичанськ

В одному з дворів тимчасово окупованого Лисичанська Луганської області російські загарбники поставили блокпост.

Крім того, вони облаштовують свої бази поблизу місцевого населення, повідомляє Час Пік з посиланням на Telegram-канал ]]>"Донбас Оперативний".]]>

За словами місцевих жителів, російські окупанти поставили в одному з дворів блокпост, тому фактично потрапити додому без прописки неможливо. Деякі місцеві не розуміють, для чого росіяни так зробили, або удають, що не розуміють:

"Не підкажете, для чого із дев'ятиповерхівки в Лисичанську зробили казарму? Там живуть звичайні люди", — написав автор повідомлення.

Також у мережі з'являється все більше доказів, що так звані "визволителі" навмисно поселяються поруч з місцевими. Так в одному з дворів навіть поставили шлагбаум:

"У 94 дім по проспекту цивільних без прописки не пускають. У будинку на Малахіті взагалі штаб живе, там наче навіть шлагбаум поставили", — йдеться у повідомленні жителя Лисичанська.

Нагадаємо, що раніше у захопленому Лисичанську в частині міста окупанти нібито підключили водопостачання, проте є одне "але". Місцева "адміністрація" навіть зняла ролик за такою "подією", проте мешканці міста розповіли про реальну ситуацію з "подачею води".

Раніше повідомлялось, що у місті російська влада не проводить ремонтних робіт. Люди залишаються без електроенергії. Відчувається гостра нестача лікарів та медикаментів.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Постраждали тільки дахи від осколків": ЗСУ виявили та знищили джерела ворожої вогневої активності у Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк