19.06.2023, 11:50

У Сімферополі вибухнув автомобіль із призначеним РФ "помічником віцепрем'єра Запорізької області" - фото

Віктор Білий | Всі новини автора

В окупованому Сімферополі вибухнув автомобіль із російським окупантом, так званим "помічником віцепрем'єра" Запорізької області Володимиром Єпіфановим.

Про це повідомляють росЗМІ, передає Час Пік.

"Все сталося на Євпаторійському шосе о четвертій годині ранку. Володимир Єпіфанов їхав за кермом "Ленд Крузера", коли раптом вибухнув газовий балон, встановлений на машині. Після цього чиновник уже не зміг впоратися з керуванням, і авто зупинилося, лише наїхавши на перешкоду", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що "крім Єпіфанова, в салоні було ще дві людини: його секретар та охоронець".

"Всі троє чоловіків через вибух отримали 30-відсоткові опіки голови, тулуба та рук (охоронцю також обпалило ліву ногу), тож після аварії їх госпіталізували. Але, за словами помічника віцепрем'єра, якраз за день до цього газовий балон перевіряли на СТО у Сімферополі. Ймовірно, його власникам тепер варто чекати на візит правоохоронців", - пишуть росЗМІ.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Путін зможе пояснити росіянам втрату Криму: Кулеба відповів на заяви Пєскова про "демілітаризацію" України

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк

Теги новин: