18.06.2023, 15:12

Путін зможе пояснити росіянам втрату Криму: Кулеба відповів на заяви Пєскова про "демілітаризацію" України

Віктор Білий | Всі новини автора

Глава українського МЗС Дмитро Кулеба впевнений, що Росія свою поразку у війні проти України продасть росіянам як перемогу, а Путін зможе пояснити й втрату Криму, і України в цілому.

Про це він написав у своєму посту у Facebook, у якому він прокоментував заяви прессекретаря російського диктатора Дмитра Пєскова про "демілітаризацію" України, передає Час Пік.

Кулеба припустив, що Кремль незабаром може заявити про виконання інших "завдань", які поставив Путін.

"У наступних серіях: Фактично всі завдання СВО виконані. Україна як член ЄС і НАТО не зможе напасти на Росію, Крим більше не є тягарем для російського бюджету, нацисти залишилися тільки в Росії, а втрати російських солдатів і техніки в Україні, про які ми нікому не розповімо, допомогли нам виправити помилки та зробити Росію сильнішою. Росія сильна як ніколи", - написав він.

На думку міністра, Путін зможе видати росіянам і втрату Криму, і поразку у війні як перемогу. Тому він закликав партнерів посилювати підтримку України.

"От чому ми маємо рацію, коли говоримо партнерам, що Путін зможе пояснити росіянам і втрату Криму, і України в цілому. Головне для партнерів - не боятися глобальних змін і не зупинятися в підтримці України. Життя без сучасної Росії можливе. А ми щодня працюємо над новою зброєю для сил оборони України, над зміцненням світової коаліції на підтримку Формули миру та відновленням України. Усе це буде”, - написав Кулеба.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Це страшно. Не можна так вести війну": друг Гіркіна побував на Донбасі та розповів "незручну" для Кремля правду про "визволення"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк