21.06.2023, 13:06

"Прикриваються людьми": В окупованому Рубіжному нові "прильоти"

оккупанты

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області стався інцидент, пов'язаний з артилерійським обстрілом. За інформацією очевидців, "приліт" був у районі центрального ринку.

Сьогодні у першій половині дня "прилетіло" на центральний ринок. Очевидно, що там була ворожа ціль, а саме – військова техніка загарбників, передає Час Пік.

Як повідомляє джерело, російські війська очистили ринок та поставили там свою техніку. Крім того, вони облаштували там склад боєприпасів, що демонструє нездатність окупантів вести військові дії з дотриманням принципів гуманізму та етики. Їхня тактика використання цивільних об'єктів як щит є яскравим прикладом нездатності адаптуватися до норм міжнародного права і підтверджує, що їхні пріоритети не пов'язані із захистом життя та добробуту населення.

Повна інформація про те, що сталося, поки не розголошується. Час Пік продовжує стежити за ситуацією у регіоні.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Все добре, тільки половини міста немає": у мережі відреагували на повідомлення про ситуацію в окупованому Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк