23.06.2023, 21:44

"Зрізали труби і поїхали": Нові подробиці "ремонтів" у Кремінній

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Кремінна

У тимчасово окупованій Кремінній Луганської області окупанти не виплачують зарплати будівельникам, через що вони залишають "ремонти" не завершеними, а люди змушені жити без води та каналізації.

Про це повідомив Telegram-канал ]]>"Сєвєродонецьк | Луганська область"]]> з посиланням на повідомлення користувачів мережі, передає Час Пік.

Як повідомляють очевидці, будівельників, які замінюють вікна та труби, часто обманюють щодо грошей. Зокрема в одному з уцілілих будинків так звані "ремонтні роботи" розпочались ще весною, однак працівникам не заплатили, тому вони просто поїхали:

"В одній із квартир зрізали всі труби, а зараз заявили, що їм не заплатили, звернули всі роботи й поїхали. Тепер люди залишились без води та каналізації", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що коли відновлять так звані "ремонти" невідомо. А про взламування квартир та мародерство автор повідомлення згадує без подробиць, адже це доволі часте і відоме явище.

Раніше повідомлялось, що загарбників розквартували малими групами у приватних будинках серед місцевого населення Кремінної. Населені пункти на окупованій Луганській області закриті на в'їзд та виїзд.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: На Кремінському напрямку ЗСУ та окупанти ведуть штурми на зустрічних курсах

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк