23.06.2023, 09:35

До Кремінної прибуло понад 300 окупантів, а міста закриті на в'їзд та виїзд: В ОВА про ситуацію на Луганщині

Віктор Білий | Всі новини автора

Загарбників розквартували малими групами у приватних будинках серед місцевого населення Кремінної. Населені пункти на окупованій Луганській області закриті на в'їзд та виїзд.

Про це повідомляє Луганська ОВА у Фейсбук, передає Час Пік.

"Завдавши великих втрат, російські терористи використовують українських громадян як "живий щит". Так, у тимчасово захоплену Кремінну прибув підрозділ російських окупантів у складі понад 300 осіб. Загарбників розквартировано малими групами в приватних будинках серед місцевого населення", - йдеться у повідомленні.

Населені пункти на окупованій Луганській області закриті на в'їзд та виїзд. Зв'язок із зовнішнім світом відсутній – люди намагаються власноруч шукати місця, звідки можна зателефонувати рідним.

Для повного контролю над ситуацією росіяни почали вилучати у населення мобільні телефони. Медичну допомогу не надають і не дозволяють виїхати.

"В Алчевську з 1 липня перевірятимуть усіх робітників металургійного комбінату на наявність паспорта Росії. За його відсутності співробітника визнають іноземним громадянином - паспорт самопроголошеної "ЛНР" не прийматимуть", - повідомили в ОВА.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк