24.06.2023, 07:49

"Феєрична маячня": розповідь "почекунки" з Сєвєродонецька про знищення та "відновлення" міста

оккупированный Северодонецк

У мережі з'явився черговий "шедевр" від російських пропагандистів про Сєвєродонецьк. Місцева "почекунка" несе повну маячню про "звірства ЗСУ", радість при зустрічі "кадировців" та "відновлення" міста.

Російські пропагандисти порадували своїх зомбі-телеглядачів черговим "правдивим" сюжетом зі "звільненого" Сєвєродонецька, повідомляє Час Пік.

Головною героїнею сюжету стала "почекунка" з окупованого Сєвєродонецька, яка, за її словами, на власні очі все бачила, все знає й нічого не стала приховувати... Маячню цієї любительки "руського миру" дослухати до кінця вдається не всім...

За словами "почекунки", ще до приходу російської армії ЗСУ зайшли до міста, набили боєприпасами підвали будинків та стали методично обстрілювати місто, знищуючи цілі "по мапі". Вона запевняє, що українські військові зламували квартири, стріляли з танків та "Катюш" (!) по житлових будинках, а у підвалах вибухали склади з боєприпасами...

Пенсіонерка зі сльозами на очах розповідає, як вони раділи "ЛНР-рівцям та кадировцям", з приходом яких у Сєвєродонецьку "стало веселіше"...

"Нас розбили повністю, у нас не було ні вікон, ні дверей, нічого. Вся інфраструктура розбита... І ось нас стали відновлювати: вставили вікна, запустили опалення, воду, світло... Нас не кинули! Нас врятували! Ми б ніколи в житті нічого цього не зробили самі... Спасибі Росії! Якби не Росія, ніколи б у житті ми не встали на ноги... Розбити було легко...", - каже сєвєродончанка-"почекунка".

Українців вона охарактеризувала так: "Це люди, які ніколи не працювали. Вони не знають, що таке будівництво, вони не знають, що таке виростити щось, вони тільки знищували б, це варвари..."

Слухати цю повну маячню неможливо, але необхідно. Хоча б для того, щоб розуміти, хто з вами житиме по сусідству, коли сєвєродончани-переселенці повернуться до рідного міста. Не всі "почекуни" втечуть із міста при наступі ЗСУ: одні оперативно "перевзуться", інші затаяться...

"Мосфільм, чергова серія", "Це розраховано на ватну аудиторію, яка у місті не була ніколи. Феєрична маячня...", "Відбірне недоумство", "Насилу до середини додивилася цей маразм. Далі нерви не витримали", "Яка ж брехлива, заради шматка просроченої гуманітарки. Такі як ти, здавали наше місто кацапам", "Тварина!", "Не всіх поганих війна забрала", "Сєвєродончани повинні зрадників брехунів знати в обличчя...", "Там таких у Сєвєрі чимало і точно таке розповідають, ніхто їх за язик не тягне, але є й ті, що мовчать, тому що бачать у якій дупі опинилися", "Коли ЗСУ прийде, вона скаже, що прийшли росіяни зі снарядами та наркотиками, закололи і змусили це знімати на камеру", - пишуть у коментарях користувачі мережі, серед яких багато сєвєродончан.

Так, "жити стало веселіше"... Російські пропагандисти показали, як окупанти розважають мешканців у Лисичанську та Сєвєродонецьку.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк