27.06.2023, 19:53

"Небачена щедрість": Окупанти зробили "подарунок" мешканці Рубіжного, яка втратила все, - відео

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Рубіжне

У тимчасово захопленому Рубіжному російські окупанти забрали у багатьох людей рідні домівки та комфортні умови життя. Так звана "влада" не переймається проблемами місцевих жителів, окрім випадків, коли потрібно зняти черговий пропагандистський ролик та похвалитися новим "досягненням".

У мережі з'явилось нове відео зі "звільненого" міста, передає Час Пік.

Цього разу у кадрі опинилася літня мешканка Рубіжного, яка через російські обстріли та жорстокість втратила рідний дім. Довгий час вона не отримувала ніякої допомоги, а тепер окупанти вирішили зробити їй надзвичайно "щедрий подарунок" — подушку.

"У нас такого не було. Не давали нам ніколи. Взагалі нам нічого не давали. Знаєте, у мене ж і квартиру, і дім, все спалили, але ні разу за увесь час нічого не дали. Ось тільки подушку дали" — говорить жінка.

Окупаційна влада у всіх джерелах заявляє про відновлення міст та розповідає "казки" про те, як "добре" загарбаним територіям під владою РФ. Однак насправді чимало людей зараз вимушені виживати серед руїн у нелюдських умовах.

Прихильники "руського миру", або ж так звані "почекуни", постійно допомагають окупантам та розповідають про те, як в місті "все добре". Але люди у соцмережах завжди спростовують подібну інформацію та поширюють правду про життя міста в окупації. 

А "влада" і далі перетворює будь-яку подію у пропагандистське "свято". Зокрема нещодавно в окупованому Рубіжному молоді люди вирішили зіграти весілля, але у нової "влади" з'явилася ідея "краще". Молодята отримали "круті" подарунки та "прославилися" на всю Україну та РФ.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру нового епізоду анімаційного серіалу "Хробаки" під назвою "8 елемент". Серія присвячена великим надіям одного відомого всім царька, яким не судилося збутися.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Витончений вид садизму": як розважають і чим "обдаровують" окупанти мешканців Лисичанська та Сєвєродонецька

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк