28.06.2023, 15:39

Неймовірні пригоди "почекунки" з Лисичанська: черговий кривавий сюжет від російських пропагандистів

Иллюстративное фото / Открытый источник

У мережі з'явився ще один "шедевр" від російських пропагандистів. "Почекунка" з Лисичанська барвисто розповідає, як вона з нетерпінням чекала на "звільнення", бо жити в Україні було "дуже страшно та смертельно небезпечно".

Російським окупантам мало було зруйнувати та захопити українські міста, тепер вони вигадують усілякі бредні, щоб виправдати свої звірства на чужій території та прикриваються красивим словом "визволення". І в цьому їм з радістю допомагають місцеві "почекуни", які не приховують, що чекали на прихід "руського миру", повідомляє Час Пік.

Російські казки про "розіп'ятих немовлят", "запінених бабусь", "хлопчиків у трусиках", таємних біолабораторіях та "бойових комарах" вже набридли російському зомбі-телеглядачеві. Але розпропаганда невпинно штампує нові сюжети про те, як російська армія "звільнила нещасних" мешканців Донбасу.

Черговий "шедевр" - про "звільнену" мешканку окупованого Лисичанська, яку "злі укри" мало не розстріляли за допомогу сепаратистам та любов до "руського миру", опублікував Telegram-канал "]]>Донбас-Оперативний]]>".

"Почекунка" розповіла, як її у 2015 році мало не розстріляли бійці батальйону "Луганськ-1". Й прикладом її били, й у воді "топили", й з автомата по ній стріляли, й "подзадєлі"... "Як у кіно", - каже "почекунка".

Живуча виявилася... Мабуть, відродилася, як птах Фенікс, щоб розповісти російським телеглядачам "правду" про те, як важко було жити в Україні...

"В Україні не було ні закону, ні правил... Щодня теплилася надія, що місто стане руським... Тримало очікування приходу наших, приходу Росії...", - розповідає лисичанка-"почекунка".

"Вівця тупоголова!", "Хвора на всю голову, валіза, вокзал, раzzея", "З пораненням та зі зв'язаними руками перепливла Донець, і тут розп'ятий хлопчик аплодував стоячи", "Пригожин про Донбас уже все розповів. Спізнилася ватниця", " Тварина продажна", "З Лисичанська вона, бухгалтером на ЗФС працювала. Погань", "Що ж ти сука не звалила в росію, а жила спокійно далі у Лисичанську", "Це у неї ватяні брехливі казки. Після того як її затримало СБУ - вона в СІЗО якийсь час посиділа, а потім її обміняли в лугандонію. Тепер повернулася щуриха у Лисичанськ", - пишуть користувачі мережі у коментарях.

І, судячи з настроїв людей, лисичанській "почекунці" краще тримати під рукою "тривожну валізку", щоб встигнути втекти у свою улюблену "велику та могутню"... "Перевзутися" та відбрехатися, що розповідала під дулом автомата - не вийде...

До речі, це не поодинокий випадок зради місцевих мешканців. Раніше ще одна "почекунка" з Лисичанська розповіла, як 30 років чекала на "звільнення та порятунок". А в сусідньому Сєвєродонецьку знайшлася любителька "руського миру", яка розповідає феєричну маячню про знищення та "відновлення" міста.

На жаль, із цими людьми нам доведеться жити після повернення до рідного міста. Як? Поки що незрозуміло...

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк