29.06.2023, 15:06

"Відчуття, що скоро все закінчиться": Як жителі Луганщини чекають на ЗСУ

Сватове

На тимчасово окупованих територіях Луганської області російські окупанти передчувають наближення ЗСУ. Місцеві жителі чекають повернення до України.

Зокрема в захопленому Сватовому доволі "гучно", там часто чути звуки вибухів поблизу сусідніх населених пунктів, повідомляє Час Пік з посиланням на регіональні Telegram-канали.

За словами автора повідомлення, загарбники зараз досить стривожені, бо розуміють, що ЗСУ наближаються:

"Ох, як бояться росіяни того, що зараз насувається на Луганську область. Розуміють і знають, що їхнє життя добігає кінця. Або буде вбито, або бігти назад на болота!" — йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що зокрема в захопленому Сватовому люди відчувають наближення довгоочікуваного визволення та повернення до нормального життя:

"Не знаю, що за відчуття, але я у Сватовому, і тут в людей відчуття, що скоро все закінчиться. Окупантів виженуть з нашого міста і знову будемо жити як нормальні люди", — пише автор повідомлення.

Крім того, люди говорять про часті звуки вибухів, особливо зі сторони Кремінної, однак в самому місті тихо.

Раніше повідомлялось, що у Сватовому місцеві жителі помічають все більше ворожої техніки та тривожний настрій окупантів.

Нагадаємо, що на окупованій Луганщині люди намагаються вижити в умовах "руського миру". У багатьох містах немає роботи та засобів для існування. Гуманітарка не рятує ситуацію, - багато хто голодує. Щоб вижити, людям доводиться нести речі на стихійні ринки чи шукати нагоди заробити.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Велике досягнення": "адміністрація" Лисичанська прозвітувала про "ремонт" зупинки (фото)

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк