01.07.2023, 07:20

"Не звільняємо": Який вирок виніс суд заступнику голови Сєвєродонецької ВЦА

Альона Тихоненко | Всі новини автора
суд

Учора, 30 червня, пройшло судове засідання по справі заступника голови МВА Сєвєродонецька Олега Кузьмінова.

Чиновника відсторонили від посади на 2 місяці, повідомляє Час Пік з посиланням на ]]>ТРИБУН]]>

Як зазначає кореспондентка видання, на засіданні розглядали питання про відсторонення Кузьмінова від займаної посади. У результаті суд відсторонив його на 2 місяці, до 23 серпня цього року. Повідомляється, що в цей час триватиме досудове слідство.

"На цей час досудове слідство триває, в кримінальному провадженні вже є 3 кримінальні правопорушення, які взаємопов'язані між собою за версією слідства. Зараз ми змогли довести фактично службову недбалість на час слідства", — повідомив начальник одного з відділів Луганської обласної прокуратури Дмитро Хворостян в коментарі ТРИБУНу. 

За його словами, докази збиралися близько року. Зокрема йдеться про понад 40 тонн заморожених м'ясних продуктів, які не доставили у потрібне місце. Суддя наголосив, що звинуваченого не звільняють, а лише відсторонюють від посади на вказаний термін.

Журналістка додала, що адвокат Кузьмінова не згоден з рішенням суду. Він повідомив про подачу апеляційної скарги найближчим часом.

Нагадаємо, що заступнику голови Сєвєродонецької ВЦА оголосили підозру через службову недбалість, яка завдала місцевому бюджету понад 3 млн гривень збитків.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Знешкоджено агентурну мережу ФСБ, яка наводила російські "Смерчі" та "Урагани" на Харків

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк