01.07.2023, 09:38

"Результати не вразили Москву": Окупанти провели таємне опитування на півдні України

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Херсонська

Російські окупанти провели закрите опитування на тимчасово захоплених Херсонській та Запорізькій областях, щоб дізнатися, скільки насправді людей підтримують "руський мир".

РФ виявилась незадоволена результатами, повідомляє Час Пік з посиланням на ]]>Центр національного спротиву.]]>

За результатами опитування, більша частина населення тимчасово захопленого півдня України не підтримує окупацію регіону.

"Так, близько 5% жителів ТОТ Херсонської та Запорізької областей мають проросійські погляди, проте близько 35% мають виключно проукраїнську позицію", — йдеться у повідомленні.

За даними ЦНС, 60% відмовились відповідати. Певно, люди бояться репресій з боку окупантів. Це не дивно, адже на всіх окупованих територіях загарбники виловлюють людей з проукраїнською позицією, залякують та подекуди застосовують силу, щоб змусити їх змінити думку. 

Зокрема це роблять також, щоб якомога більше людей отримали паспорт країни-агресорки. Однак тема паспортизації залишається "болючою" для росіян, адже вони не виконують заданий план.

"Через невиконання плану ворог вимушений відтермінувати введення нових правил ринку праці на ТОТ, згідно з якими українці без паспорта ворога будуть вважатись мігрантами й мають отримувати дозвіл на роботу", — додали в ЦНС.

Також повідомляється, що так звана "влада" незадоволена роботою гауляйтерів регіонів, тому у РФ обговорюють нових кандидатур на ці посади. 

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Не звільняємо": Який вирок виніс суд заступнику голови Сєвєродонецької ВЦА

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк