02.07.2023, 16:34

Затриманих за дзвінок рідним у Сєвєродонецьку очікує нове покарання

Оксана Мовчан | Всі новини автора
Сєвєр

Стало відомо, що відбувається з сєвєродончанами, яких упіймали за намагання зробити дзвінок з дахів багатоповерхівок.

Про це повідомляє очільник Луганської ]]>ОВА]]>, передає Час Пік.

Раніше на охочих подзвонити накладали штраф, потім почали затримувати. Однак цього окупантам виявилося замало.

"Люди повертаються і розповідають, що після затримання їх відвозили за межі міста і змушували робити укріплення для військових РФ. Риттям окопів вони займалися по два тижні", - йдеться у повідомленні.

Аналогічні заходи проводяться на території так званої "ЛНР" регулярно.

За свідченням однієї з мешканок міста, яка днями там побувала, "гримить" у Сєвєродонецьку не по-дитячому. Слова "почекунів" та інших любителів "руського миру" треба сміливо ділити на два.

Російські окупанти продовжують тероризувати місцеве населення на захоплених територіях Луганської області. Людей залякують, тримають у постійній напрузі, примушують до паспортизації. У мережі дедалі частіше з'являються повідомлення про те, як насправді відбувається "добровільна" паспортизація населення. 

На "звільнених" територіях спостерігається високий рівень безробіття, дефіцит лікарських засобів та взагалі відсутність отримання первинної медичної допомоги. Крім цього, відсутні товари для дітей, постійні перебої у постачанні електроенергії та природного газу. Також немає достатньої кількості професійних кадрів в органах окупаційної "адміністрації", що призводить до труднощів в "управлінні" регіоном та відсутності адекватних рішень.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

Жителі Рубіжного розповіли, коли чекати на відновлення мобільного зв'язку в місті

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк